Contact

Bună și bine ai venit pe acest blog! 🙂

Eu sunt Alice, dar prietenii îmi spun Ali. Sunt Graphic Desiner și o mare pasionată de frumusețe și modă. Mă bucur tare mult că ești aici, lucru care mă face să cred că împărtășim aceleași pasiuni: Frumusețe, Modă, Lifestyle și, fără îndoială multe alte pasiuni.
De-a lungul anilor m-am aventurat în nenumărate proiecte creative, lucrând cu oameni din toate colțurile lumii, astfel acumulând multe experiențe cu totul speciale. Eu le mai spun și aventuri colorate. 🙂 Cu fiecare desen, fiecare design, fiecare cuvânt, am încercat să transform visele și dorințele oamenilor în realitate.


De fiecare dată, m-am străduit să creez ceva unic, o reflecție a personalității și visurilor oamenilor cu care am lucrat. Nu, nu este vorba doar de grafică sau scris; este vorba de magia frumuseții, magia de a transforma o simplă idee într-o poveste vizuală.
Iubesc frumusețea și moda, și aceste pasiuni m-au condus către un nou drum în viața mea: blogging-ul. Am început să public câteva lucrări modeste, toate create cu multă dragoste pentru cei care-și doresc să adauge un strop de creativitate și bucurie în viața lor. Însă, această pasiune a crescut și, din aproape în aproape, am ajuns să creez acest blog. Voila, iată-mă aici! 🙂


Însă, povestea nu se termină aici. Îmi doresc să scriu o serie de cărți pentru copii, pline de povești amuzante, acest proiect fiind pentru mine o mare provocare.
Când nu sunt prinsă în proiecte noi, iubesc să călătoresc, adesea găsind refugiu în locuri pe care puțini oameni le cunosc, lăsându-mi imaginația să zboare în cele mai îndepărtate locuri. Și asta, pentru că sunt o fire creativă și visătoare.

Știu, știu…însă, așa sunt artiștii. 🙂
Prin intermediul acestui blog, sper să aduc momente de bucurie și creativitate în viața celor care au nevoie de un strop de inspirație. Sper că vei decide să te alături călătoriei mele creative și împreună vom descoperi frumusețea și magia care se ascund în cele mai mici detalii ale pasiunii noastre: Frumusețea și Moda.


Te invit în continuare cu mult drag să explorezi resursele acestui blog și să te înscrii la newsletter, pentru a rămâne mereu la curent cu noutățile pe care urmează să le public.
Încă o dată, mă bucur tare mult că ești aici și te aștept să ne întâlnim pe acest blog în pasiunea noastră comună. Dacă vrei să-mi transmiți un mesaj, poți să-mi scrii pe adresa contact@oricecauti.ro. Îți voi răspunde cât de repede este posibil.


Ne revedem curând pe blog!
Cu mult drag,
Ali 🙂