Cum să alegeți modele de unghii pentru toamna 2023: Tendințe și idei

modele de unghii pentru toamna

Toamna este un anotimp de tranziție, un moment când culorile aprinse ale verii se estompează pentru a face loc nuanțelor mai domoale și mai profunde ale toamnei. Acest lucru se reflectă nu numai în hainele pe care le purtăm, ci și în alegerile noastre de manichiură. În acest articol, vă vom îndruma prin tendințele de modele de unghii pentru toamna 2023 și vă vom oferi câteva idei pentru a vă inspira.

Tendințe de modele de unghii pentru toamna 2023

Tendințe de modele de unghii pentru toamna 2023

1. Nuanțe neutre

Nuanțe neutre

În timp ce nuanțele de verde, portocaliu și maro sunt adesea asociate cu toamna, un trend popular pentru toamna 2023 este folosirea de nuanțe neutre. Acestea includ nude, gri și alb. Aceste culori sunt versatile și pot fi purtate cu aproape orice ținută.

2. Modele cu frunze

Modele cu Frunze

Un alt trend pentru toamna 2023 este folosirea de modele cu frunze. Frunzele de arțar pot fi descrise pe unghii folosind vopsele acrilice și o perie subțire. Acest design poate fi realizat pe toate unghiile sau doar pe anumite unghii, pentru a crea un look mai subtil.

3. Culori închise și intense

Culori închise și intense

Dacă preferați un look mai îndrăzneț, puteți opta pentru nuanțe închise și intense. Bleumarinul, verdele închis și vișiniul sunt culori populare pentru toamna 2023. Aceste culori puternice pot fi echilibrate cu modele mai simple sau cu ojă cu sclipici, pentru a adăuga un strop de strălucire.

4. Modele mix & match

Modele mix & match

Un alt trend pentru toamna 2023 este folosirea mai multor culori sau modele pe aceeași unghie. Acest lucru vă permite să experimentați cu diferite combinații de culori și modele, fără să vă limitați la o singură opțiune.

5. Modele florale minimaliste

Modele florale minimaliste

Modelele florale sunt o alegere clasică pentru orice anotimp, dar pentru toamna 2023, trendul este spre modele florale mai simple și minimaliste. Acestea pot include doar câteva linii și forme simple, dar totuși reușesc să creeze un aspect sofisticat și elegant.

Idei de modele de unghii pentru toamna 2023

Idei de modele de unghii pentru toamna 2023
Leopard print
Tonuri neutre
Nuanțe închise și intense
Nuanțe metalice cu modele minimaliste
Verde kaki
Spatiu Negativ
Model floral minimalist
  1. Leopard print: Acest imprimeu vibrant poate fi folosit pentru a adăuga un strop de culoare la o manichiură de toamnă. Încercați să pictați doar jumătate din unghie, sau să creați un design cu spațiu negativ, pentru un look modern și fresh.
  2. Tonuri neutre: Aceste culori sunt elegante și versatile, fiind perfecte pentru orice ocazie. De la nuanțe nude până la griuri subtile, aceste culori sunt o alegere excelentă pentru o manichiură de toamnă.
  3. Nuanțe închise și intense: Dacă doriți să faceți o declarație cu unghiile, aceste culori sunt pentru dvs. Optați pentru nuanțe profund bleumarin, verde intens sau vișiniu puternic pentru a vă face unghiile să iasă în evidență.
  4. Nuanțe metalice cu modele minimaliste: Nuanțele metalice, aurii sau argintii pot adăuga un strop de glamour la orice manichiură. Încercați un model minimalist, cum ar fi o linie subțire sau câteva puncte, pentru a menține aspectul subtil, dar strălucitor.
  5. Verde kaki: Este una dintre nuanțele sezonului de toamnă 2023, care se potrivește atât femeilor care adoră ținutele casual sau de inspirație masculină, cât și celor mai elegante și mai feminine.
  6. Spatiu Negativ: Dacă adorați designurile creative și manichiura inedită, încercați să vă pictați unghiile creând spațiu negativ de diferite forme. Puteți opta pentru același tip de model pe toate unghiile sau vă puteți juca cu designurile pentru un aspect unic.
  7. Model floral minimalist: Anul acesta, manichiura de toamnă poate fi florală și feminină. Totuși, nu vorbim despre modele extrem de detaliate, ci de flori minimaliste, simple și jucăușe. Acestea vor face furori tot sezonul!

În concluzie, toamna 2023 este sezonul în care puteți experimenta cu o varietate de modele de unghii, de la nuanțe neutre elegante până la modele cu frunze și flori, cu nuanțe de cărămiziu și roșu. Alegeți ceea ce vă face să vă simțiți special și nu vă fie frică să experimentați cu culori și modele noi!

Alte modele de unghii de toamnă pentru 2023

Modele de unghii de toamnă1
Modele de unghii de toamnă 2
Modele de unghii de toamnă 3
Modele de unghii de toamnă 4
Modele de unghii de toamnă 5
Modele de unghii de toamnă 6
Modele de unghii de toamnă 7
Modele de unghii de toamnă 8
Modele de unghii de toamnă 9
Modele de unghii de toamnă 10
Modele de unghii de toamnă 11
Modele de unghii de toamnă 12
Modele de unghii de toamnă 13
Modele de unghii de toamnă 14
Modele de unghii de toamnă 15
Modele de unghii de toamnă 16
Modele de unghii de toamnă 17
Modele de unghii de toamnă 18
Modele de unghii de toamnă 19
Modele de unghii de toamnă 20
Modele de unghii de toamnă 21
Modele de unghii de toamnă 22
Modele de unghii de toamnă 23
Modele de unghii de toamnă 24
Modele de unghii de toamnă 25
Modele de unghii de toamnă 26
Modele de unghii de toamnă 27
Modele de unghii de toamnă 28
Modele de unghii de toamnă 29
Modele de unghii de toamnă 30
Modele de unghii de toamnă 31
Modele de unghii de toamnă 32
Modele de unghii de toamnă 33
Modele de unghii de toamnă 34
Modele de unghii de toamnă 35
Modele de unghii de toamnă 36
Modele de unghii de toamnă 37
Modele de unghii de toamnă 38
Modele de unghii de toamnă 39
Modele de unghii de toamnă 40
Modele de unghii de toamnă 41
Modele de unghii de toamnă 42
Modele de unghii de toamnă 43
Modele de unghii de toamnă 44
Modele de unghii de toamnă 45

Sursă foto: Canva


Alice Prodan Contact

AUTORUL ARTICOLULUI

Ali De La OriceCauti.Ro 🙂

Graphic Designer – cu o mare pasiune pentru culori, modă, frumusețe și călătorii, care încearcă să aducă magie prin proiectele sale, oferind un strop de inspirație în fiecare zi prin intermediul acestui blog.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *