Tutorial De Machiaj Albastru Cu Sclipici

Tutorial de machiaj albastru cu sclipici

În lumea machiajului, nu există reguli stricte; este artă pură. Însă, când vine vorba de a face un machiaj albastru cu sclipici, unele persoane pot fi puțin reticente. Am construit acest articol ca un mic tutorial de machiaj albastru cu sclipici, care să te ajute să îți îmbogățești abilitățile de machiaj și să îți crești încrederea în utilizarea machiajului cu sclipici albastru.

Cum este structurat acest Tutorial De Machiaj Albastru Cu Sclipici?

Am structurat acest articol, astfel încât să te ajute să faci totul cu ușurință, pas cu pas, fără detalii care să te încurce. Așadar, hai să vedem care este primul pas:

Pregătirea pielii

Pregătirea pielii

Înainte de a începe procesul de machiaj, este important să îți pregătești pielea. Folosește un primer pentru a asigura că machiajul tău va dura mai mult și va arăta mai bine. Primerul ajută la uniformizarea tonului pielii și la minimizarea porilor, creând o bază perfectă pentru restul machiajului tău.

Aplicarea machiajului ochilor

Aplicarea primerului pentru ochi

Aplicarea primerului pentru ochi

Primul pas în crearea unui machiaj cu sclipici albastru este aplicarea unui primer pentru ochi. Acesta va asigura că fardul de pleoape se va fixa bine și va rămâne pe loc întreaga zi.

Primerul pentru ochi se aplică astfel:

Mai întâi, curățăm tenul: Înainte de a aplica primerul, curățați fața și asigurați-vă că pielea este bine hidratată.

Dozați primerul: Aplicați o cantitate mică de primer pe degetul inelar. Această cantitate este suficientă pentru ambii ochi.

Aplicați primerul: Folosind degetul inelar, aplicați primerul pe pleoapa superioară, de la linia genelor până la sprâncene.

Distribuiți uniform: Primerul ar trebui să fie distribuit uniform, astfel încât toată suprafața pleoapei să fie acoperită.

Lăsați să se usuce: Așteptați câteva minute înainte de a aplica fardul de ochi. Primerul va ajuta la aderarea și durabilitatea acestuia.

Crearea conturului

Crearea conturului

Următorul pas este crearea unui contur pe pleoape. Acesta se poate realiza cu un fard de pleoape maro deschis. Este un pas opțional, dar pentru ochii adânciți, conturarea ajută la echilibrarea ochiului.

Aplicarea fardului albastru

Aplicarea fardului albastru

Acesta se aplică în colțul exterior al ochiului, într-o formă de aripă. Dacă ai ochii adânciți sau cu pleoape căzute, un contur realizat cu fard de pleoape, cum ar fi acesta, poate fi o soluție excelentă.

Aplicarea fardului roz deschis

Aplicarea fardului roz deschis

După aplicarea fardului albastru, urmează un fard roz deschis pe restul pleoapei și se amestecă împreună cu albastrul. Nu este necesar să se amestece prea mult, deoarece se dorește păstrarea culorilor separate. Dacă se amestecă mai mult, se poate crea o nuanță de mov între culori!

Aplicarea linerului și a sclipiciului

Aplicarea linerului și a sclipiciului

Ultimul pas este aplicarea unui liner, a unui iluminator în colțul interior al ochiului și a unui sclipici. Se adaugă apoi mascara și machiajul ochilor este gata!

Aplicarea machiajului feței

Aplicarea machiajului feței

După ce ai terminat cu machiajul ochilor, poți trece la restul feței. Aplică fondul de ten, corectorul și pudra, urmate de blush, bronzer și iluminator.

Finalizarea look-ului

Finalizarea look-ului

Pentru a-ți finaliza look-ul, aplică un ruj sau un balsam de buze. Dacă vrei să păstrezi accentul pe ochi, alege o nuanță neutră sau nude. În caz contrar, poți opta pentru un ruj într-o nuanță puternică.

Îngrijirea pielii după machiaj

Îngrijirea pielii după machiaj

După o zi lungă purtând machiaj, este esențial să îți cureți bine pielea. Îndepărtează machiajul cu un demachiant delicat, apoi folosește un produs de curățare pentru a îndepărta orice reziduu rămas. În final, aplică o cremă hidratantă pentru a menține pielea hidratată și sănătoasă.

Încheiere

Încheiere

Machiajul cu sclipici albastru poate părea intimidant la început, dar cu puțină practică, vei deveni o expertă. Îți dorim mult succes în explorarea acestei tendințe vibrante și distractive!

Resurse utile

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație sau de sfaturi suplimentare și preferi să vezi și un video, îți recomandăm acest tutorial video pas cu pas, realizat de către An Knook.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să îți îmbunătățești abilitățile de machiaj și să îți crești încrederea în utilizarea machiajului cu sclipici albastru. Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să te abonezi la newsletter-ul meu; te voi ține la curent cu noutățile! 🙂 Cu drag, Ali.


Alice Prodan Contact

AUTORUL ARTICOLULUI

Ali De La OriceCauti.Ro 🙂

Graphic Designer – cu o mare pasiune pentru culori, modă, frumusețe și călătorii, care încearcă să aducă magie prin proiectele sale, oferind un strop de inspirație în fiecare zi prin intermediul acestui blog.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *