3 Sfaturi Pentru un machiaj de vara rezistent La Căldură

3 Sfaturi Pentru un machiaj de vara rezistent La Căldură

Machiajul de vară poate fi dificil – căldura și umiditatea sezonului pot face ca look-ul tău să se topească în câteva minute. Dar, cu o pregătire corectă, poți să-ți faci un machiaj de vara rezistent la căldură și să arăți frumoasă toată ziua. Iată 3 sfaturi pentru a crea un look care va rămâne la locul lui, indiferent de cât de cald este.

1) Folosește primer

Foloseste primer pentru machiaj de vara

Cauți un machiaj care să nu se topească pe căldura verii? Primerul este primul pas pentru ca machiajul să rămână la locul lui toată ziua! Primerul ajută la crearea unei baze netede și uniforme pentru machiajul tău, permițându-i acestuia să reziste mai mult timp și să rămână la locul lui pe căldură.

De asemenea, ajută la umplerea liniilor fine sau a ridurilor și poate uniformiza tonul pielii. În plus, primerul este o modalitate excelentă de a bloca hidratarea și de a-ți proteja pielea de razele dure ale soarelui. Așa că, nu uita să aplici un primer înainte de a începe rutina de machiaj pentru vara – te va ajuta să-ți păstrezi aspectul proaspăt și impecabil, indiferent cât de cald este afară. Întreabă-te: De ce să nu investești câteva minute în pregătirea pielii tale pentru cele mai bune rezultate posibile ale machiajului? Te vei bucura că ai făcut-o când te vei simți încrezătoare și frumoasă pe tot parcursul lunilor de vară!

Următorul sfat pentru a te asigura că machiajul tău de vară nu se scurge odată cu transpirația este să folosești spray-ul de fixare. Spray-ul de fixare oferă fondului tău de ten un strat suplimentar de protecție împotriva căldurii și umidității din timpul verii, în timp ce îți fixează machiajul. Pentru o protecție suplimentară, poți pulveriza spray-ul de fixare după fiecare strat de machiaj – cum ar fi după fond de ten și pudră – pentru a te asigura că fiecare strat se fixează corespunzător.

Pentru cel mai eficient rezultat, folosește un spray de fixare conceput special pentru protecția împotriva căldurii, precum și pentru controlul uleiului. În cele din urmă, dacă vrei ca machiajul de vară să rămână pe față în timp ce înoți, optează pentru mascara rezistentă la apă și produse de eyeliner. Rimelurile și eyelineri rezistente la apă sunt concepute pentru a rezista la ștergere, curgere și decolorare în apă, ceea ce le face perfecte pentru înot sau pentru alte activități în care ai putea intra în contact cu apa. Pentru a te asigura că ai o acoperire care durează, folosește formule rezistente la apă atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare.

2) Folosește pudră

Folosește pudră pentru un machiaj de vara

Pudra este un pas important în rutina ta de frumusețe. Fixarea machiajului cu pudră ajută ca acesta să reziste pe tot parcursul zilei, chiar și pe vreme caldă și umedă. Nu numai că va absorbi orice exces de ulei, dar va ajuta și la crearea unui aspect neted și mat.

Așadar, cum poți folosi pudra pentru ca machiajul de vară să reziste? Începe prin a aplica un strat subțire de pudră pe toată fața, după ce ai aplicat fondul de ten și corectorul. Acest lucru va fixa machiajul și îl va face mai puțin probabil să se topească sau să se estompeze. De asemenea, poți folosi pudra pentru a retușa orice pete uleioase pe parcursul zilei sau pentru a crea un contur mai intens sau pentru a pune în evidență.

Pudra este deosebit de importantă dacă ai pielea grasă în mod natural, deoarece te va ajuta ca machiajul să rămână fixat fără să pară prea greu sau prea gros. Atunci când alegi o pudră, căută una care are o textură ușoară și aerisită, care nu se va depune în liniile fine sau riduri. Unele tipuri sunt special formulate pentru pielea grasă, așa că fii atentă la acestea.

Asigură-te că iei în considerare vremea atunci când alegi o pudră pentru machiajul tău de vară. Optează pentru cele care sunt mai matifiante, astfel încât să controleze mai bine strălucirea și să absoarbă uleiul. Și nu uita să păstrezi în geantă o versiune de călătorie, în cazul în care ai nevoie de o retușare rapidă!

3) Folosește produse rezistente la apă

Folosește produse rezistente la apă pentru un machiaj de vara

Este esențial să folosești produse rezistente la apă pentru a te asigura că machiajul tău rămâne intact în lunile fierbinți de vară. Cosmeticele rezistente la apă sunt concepute pentru a rezista la ștergere și la decolorare atunci când sunt expuse la căldură și umiditate. De la rimeluri și eyelineri waterproof la fonduri de ten și rujuri de lungă durată, există o gamă largă de produse de machiaj waterproof care te pot ajuta să îți păstrezi machiajul perfect pe tot parcursul zilei. Dar de unde știi ce produse vor rezista cu adevărat la test?

În primul rând, este important să cauți mărci care au fost special concepute pentru a fi rezistente la căldură și umiditate. Unele dintre cele mai populare mărci includ Urban Decay, Makeup Revolution și Lancome, printre altele. Apoi, asigură-te că ai citit descrierea produsului înainte de a-l cumpăra, astfel încât să știi exact de ce este capabil produsul. Multe produse rezistente la apă sunt, de asemenea, formulate cu protecție SPF, ceea ce este deosebit de important în lunile de vară.

Concluzie

Machiajul de vară poate fi dificil. Căldura și umiditatea pot face ca machiajul să ți se topească și să curgă pe față. Dar există câteva lucruri prețioase pentru a-ți ajuta machiajul să rămână la locul lui, chiar și pe cea mai călduroasă vreme. Primerul, pudra de fixare și produsele rezistente la apă mențin machiajul și îți vor da un aspect proaspăt pe tot parcursul zilei.

Așa că nu lăsa vremea de vară să te împiedice să arăți și să te simțiți cât mai bine! Cu tehnicile de machiaj potrivite, poți arăta minunat și te vei putea simți în continuare răcoroasă și confortabilă. Ești pregătită să înfrunți vara cu stil? Îmbrățișează căldura și învinge umiditatea cu aceste sfaturi de machiaj rezistente la vară! Mai mult, dacă ai nevoie de alte idei de machiaj, aici găsești un articol cu 8 machiaje prin care îți poți pune în valoare frumusețea naturală! Verifică-l acum!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *