Unghii De Vară 2023: Cele Mai Frumoase Modele De Unghii Cu Gel

Unghii de vară cele mai frumoase modele de unghii cu gel pentru sezonul acesta

Unghii naturale cu modele de vara

Unghii naturale cu modele de vara

Pentru a adăuga un strop de culoare și stil unghiilor tale naturale în sezonul estival, iată câteva idei de modele de vară pe care le poți încerca:

Flori tropicale

Flori tropicale

Desenează flori tropicale, cum ar fi orhidee, hibiscus sau plumeria, folosind culori vibrante precum roz, portocaliu sau galben. Poți realiza acest model pe una sau mai multe unghii pentru a adăuga un aspect exotic și vesel.

Palmieri și soare

Palmieri și soare

Creează un peisaj de vară pe unghiile tale, desenând siluete de palmieri și un soare strălucitor, folosind culori precum verde, albastru și galben. Acest design este simplu, dar evocă atmosfera relaxantă a unei zile de vară la plajă.

Ananas și fructe

Ananas și fructe

Pe unghiile tale naturale, desenează fructe precum ananas, pepene, căpșuni sau citrice, folosind culori luminoase și contrastante. Acest design este distractiv și în același timp delicios.

Valuri și steluțe de mare

Valuri și steluțe de mare

Inspiră-te de la ocean și creează un model cu valuri în diferite nuanțe de albastru și verde, adăugând steluțe de mare sau scoici pentru un aspect marin. Acest design este perfect dacă iubești plaja și marea.

Dungi și puncte de vară

Dungi și puncte de vară

Realizează un model abstract pe unghiile tale, folosind dungi și puncte în culori de vară precum roz, albastru, verde și galben. Poți opta pentru linii subțiri sau groase și puncte de diferite dimensiuni pentru a obține un design unic și interesant.

Manichiura French colorată

Manichiura French colorată

Transformă manichiura French clasică într-un design de vară, înlocuind vârfurile albe cu nuanțe vibrante precum roz, albastru, portocaliu sau verde. Acest model simplu, dar eficient, oferă un aspect proaspăt și modern unghiilor tale naturale.

Pictură abstractă

Pictură abstractă

Lasa-ți imaginația să zboare și creează un design abstract pe unghiile tale, folosind culori de vară și diferite tehnici de pictură, cum ar fi acuarela, pensule fine sau bureței. Acest design poate fi personalizat și te ajută să îți exprimi creativitatea și stilul.

Nu uita să aplici întotdeauna o bază pe unghiile tale naturale înainte de a realiza designul și să finalizezi cu un strat de lac protector, pentru a menține manichiura într-o stare bună pentru o perioadă îndelungată.

Modele unghii de vara minimaliste

Modele unghii de vara minimaliste

Dacă preferi un stil simplu și rafinat, modelele de unghii minimaliste sunt o opțiune excelentă pentru sezonul estival. Iată câteva idei de modele de unghii de vară minimaliste pe care le poți încerca:

Unghii de vară cu puncte colorate

Unghii de vară cu puncte colorate

Pe unghiile tale naturale sau acoperite cu o nuanță nude, aplică un punct mic de culoare pe centrul fiecărei unghii, folosind culori precum roz, albastru, galben sau verde. Acest model simplu, dar eficient, adaugă un strop de culoare și stil unghiilor tale.

Manichiura French subtilă

Manichiura French subtilă

Realizează manichiura French într-o variantă minimală și modernă, aplicând vârfuri foarte subțiri în culori pastelate sau vibrante. Acest design subtil și elegant este perfect pentru ocazii formale sau pentru cei care preferă un aspect natural.

Unghii de vară cu linii geometrice

Unghii de vară cu linii geometrice

Creează un model minimalist pe unghiile tale, desenând linii subțiri și geometrice în nuanțe de vară precum roz, albastru, verde sau galben. Poți alege să realizezi un design simetric sau asimetric, în funcție de preferințele tale.

Unghii de vară cu accent metalic

Unghii de vară cu accent metalic

Aplică un detaliu metalic, cum ar fi o dungă subțire de sclipici sau foiță metalică, pe una sau mai multe unghii. Acest design simplu, dar strălucitor, adaugă un aspect glamour și sofisticat unghiilor tale.

Unghii de vară cu modele florale delicate

Unghii de vară cu modele florale delicate

Desenează flori mici și delicate pe unghiile tale, folosind culori pastelate sau neutre. Acest design romantic și feminin este perfect dacă îți dorești un aspect subtil și elegant.

Unghii de vară cu modele constelații

Unghii de vară cu modele constelații

Inspiră-te de la cerul înstelat și creează un model minimalist de constelații pe unghiile tale, folosind puncte mici și linii subțiri în culori precum albastru, argintiu sau auriu. Acest design este magic și evocă atmosfera romantică a unei nopți de vară.

Unghii de vară în degrade discret

Unghii de vară în degrade discret

Realizează un efect degrade (ombre) subtil pe unghiile tale, folosind nuanțe pastelate sau neutre. Acest design simplu, dar sofisticat, conferă un aspect rafinat și modern unghiilor tale.

Modele unghii cu gel stil balerina – poze unghii cu gel modele noi

Modele unghii cu gel stil balerina – poze unghii cu gel modele

Unghii balerină cu sclipici

Unghii balerină cu sclipici

Adaugă strălucire unghiilor tale balerină prin aplicarea de sclipici pe întreaga unghie sau doar pe anumite porțiuni. Acest model este perfect pentru evenimente speciale sau dacă iubești aspectul glamour.

Unghii balerină ombre

Unghii balerină ombre

Creează un efect ombre (degrade) pe unghiile tale balerină, folosind culori complementare sau contrastante. Acest design este modern și se potrivește atât pentru ocazii formale, cât și pentru evenimente casual.

Unghii balerină cu modele florale

Unghii balerină cu modele florale

Aplică modele florale delicate pe unghiile tale balerină, folosind culori pastelate sau neutre. Acest design romantic și feminin adaugă un aspect elegant unghiilor tale.

Unghii balerină cu linii geometrice

Unghii balerină cu linii geometrice

Adaugă un element grafic unghiilor tale balerină prin desenarea de linii și forme geometrice în culori contrastante sau monocrome. Acest design este creativ și îți permite să experimentezi cu diferite combinații de culori și forme.

Unghii balerină cu modele abstracte

Unghii balerină cu modele abstracte

Lasa-ți imaginația să zboare și creează un design abstract pe unghiile tale balerină, folosind culori vibrante și diferite tehnici de pictură, cum ar fi acuarela sau pensule fine. Acest design este personalizabil și te ajută să îți exprimi creativitatea și stilul.

Unghii balerină cu pietre și cristale

Unghii balerină cu pietre și cristale

Împodobește-ți unghiile balerină cu pietre strălucitoare și cristale pentru un aspect luxos și sofisticat. Poți alege să aplici pietre pe întreaga unghie sau doar pe anumite porțiuni, în funcție de preferințele tale.

Unghii balerină cu modele animal print

Unghii balerină cu modele animal print

Adaugă un aspect sălbatic unghiilor tale balerină prin aplicarea unor modele animal print, precum leopard, zebra sau șarpe. Acest design este indraznet și se potrivește atunci când vrei să ieși în evidență.

Manichiura ondulată

Manichiura ondulată

Manichiura ondulată este o modalitate creativă și distractivă de a adăuga mișcare și culoare unghiilor tale. Acest design poate fi realizat folosind orice combinație de culori și poate fi creat cu ajutorul unor pensule fine sau folosind o tehnică de stampilare.

Unghii cu flori drăguțe

Unghii cu flori drăguțe

Florile drăguțe sunt un model popular și versatil pentru unghii, potrivit pentru orice ocazie și anotimp. Poți alege să desenezi flori mici și delicate, sau să optezi pentru un design mai mare și mai îndrăzneț.

Florile pot fi colorate în nuanțe pastelate, vibrante sau neutre, în funcție de preferințele tale.

Modele de unghii cu sclipici

Modele de unghii cu sclipici

Sclipiciul adaugă strălucire și un aspect glamuros unghiilor tale, și poate fi aplicat pe întreaga unghie sau doar pe anumite zone, precum vârfuri, baze sau drept accente. Sclipiciul poate fi ales într-o varietate de culori și dimensiuni, oferindu-ți o multitudine de opțiuni pentru a crea un design unic și strălucitor.

Unghii Gradient Colorate

Unghii Gradient Colorate

Unghiile gradient colorate, cunoscute și sub numele de unghii ombre, sunt realizate prin aplicarea a două sau mai multe culori care se estompează treptat una în alta. Acest design este atractiv și se potrivește perfect pentru un aspect de vară proaspăt și plin de culoare.

Unghiile albe de vară

Unghiile albe de vară

Unghiile albe de vară sunt un trend clasic și versatil, potrivit pentru orice ocazie. Albul poate fi purtat simplu, sau combinat cu alte culori și modele, cum ar fi sclipici, flori, linii geometrice sau efecte ombre.

Unghii de plajă

Unghii de plajă

Unghiile de plajă sunt inspirate de nuanțele și texturile pe care le întâlnim în peisajele estivale. Designurile care imită nisipul, valurile, cochiliile sau culorile apusului sunt perfecte pentru a-ți îmbogăți manichiura de vară și a te pregăti pentru sezonul estival.

Modele de unghii multicolore sau curcubeu

Modele de unghii multicolore sau curcubeu

Unghiile multicolore sau curcubeu sunt o modalitate veselă și îndrăzneață de a-ți exprima personalitatea și stilul. Poți alege să aplici câte o culoare diferită pe fiecare unghie, sau să creezi un efect gradient folosind nuanțele curcubeului pe toate unghiile.

Acest design este potrivit dacă iubești culorile și dorești să ieși în evidență.

Modele de unghii de vară în tonuri de citrice

Modele de unghii de vară în tonuri de citrice

Tonurile de citrice, precum portocaliu, galben și verde, sunt opțiuni excelente pentru unghii de vară datorită vibrației și prospețimii pe care o aduc.

Iată câteva idei de modele de unghii de vară în tonuri de citrice:

Unghii de vara degradé cu nuanțe de citrice

Unghii de vara degradé cu nuanțe de citrice

Creează un efect de degrade (ombre) pe unghiile tale, combinând două sau trei nuanțe diferite de citrice, cum ar fi galben, portocaliu și verde lime. Poți utiliza o pensulă sau o burețel pentru a obține un aspect omogen și a crea tranziții fine între culori.

Unghii de vară cu accent citric

Unghii de vară cu accent citric

Alege o nuanță de bază pentru unghiile tale, cum ar fi un verde lime deschis, și apoi adaugă un accent citric pe una sau două unghii, folosind o nuanță contrastantă, cum ar fi portocaliu sau galben intens.

Unghii de vară cu nuanțe de citrice și sclipici

Unghii de vară cu nuanțe de citrice și sclipici

Combină tonurile de citrice cu sclipici auriu sau argintiu pentru un aspect glamour. Poți aplica sclipiciul pe toată suprafața unghiei, pe vârfuri sau doar pe o parte a unghiei, în funcție de preferințele tale.

Unghii de vară cu flori și fructe citrice

Unghii de vară cu flori și fructe citrice

Pe baza unei nuanțe de citrice, desenează flori sau fructe precum lămâi, portocale și grepfruturi folosind pensule fine și culori contrastante. Acest design conferă un aspect vesel și estival unghiilor tale.

Unghii de vară cu dungi și puncte în tonuri de citrice

Unghii de vară cu dungi și puncte în tonuri de citrice

Creează un model abstract pe unghiile tale folosind dungi și puncte în diferite nuanțe de citrice. Poți opta pentru linii subțiri sau groase și puncte de diferite dimensiuni pentru a obține un design unic și interesant.

Unghii de vară cu geometrie în culori citrice

Unghii de vară cu geometrie în culori citrice

Realizează modele geometrice pe unghiile tale, folosind nuanțe de citrice și forme precum triunghiuri, dreptunghiuri și cercuri. Acest design poate fi simplu sau complex, în funcție de abilitățile tale și de timpul disponibil.

Indiferent de modelul ales, asigură-te că folosești produse de calitate și că îți îngrijești unghiile corespunzător pentru a menține un aspect sănătos și strălucitor.

Modele de unghii de vară neon

Modele de unghii de vară neon

Culorile neon sunt o alegere populară pentru unghiile de vară datorită energiei și impactului vizual pe care le oferă. Iată câteva idei de modele de unghii de vară în nuanțe neon:

Unghii de vară neon monocrome

Unghii de vară neon monocrome

Alege o nuanță neon intensă, cum ar fi roz, portocaliu, verde sau albastru, și aplică-o pe toate unghiile pentru un aspect puternic și unitar.

Unghii de vară neon multicolore

Unghii de vară neon multicolore

Aplică o nuanță neon diferită pe fiecare unghie, creând un aspect curcubeu vibrant și plin de energie. Poți combina nuanțe complementare sau contrastante, în funcție de preferințele tale.

Degradé neon

Degradé neon

Creează un efect degradé (ombre) pe unghiile tale, folosind două sau trei nuanțe neon diferite. Folosește o pensulă sau un burețel pentru a obține tranziții fine între culori și pentru a crea un aspect omogen.

Unghii de vară neon cu sclipici

Unghii de vară neon cu sclipici

Completează unghiile neon cu sclipici auriu, argintiu sau iridescent pentru a adăuga strălucire și a crea un aspect festiv și glamour.

Modele geometrice neon

Modele geometrice neon

Realizează modele geometrice pe unghiile tale folosind nuanțe neon și forme precum triunghiuri, dreptunghiuri, cercuri sau hexagoane. Poți alege să creezi modele simetrice sau asimetrice, în funcție de stilul tău personal.

Unghii de vară neon cu accent

Unghii de vară  neon cu accent

Aplică o nuanță neon pe una sau două unghii, creând un efect de accent în contrast cu restul unghiilor, care pot fi vopsite într-o nuanță neutră sau pastelată. Acest design oferă un aspect modern și sofisticat.

Nail art cu motive neon

Nail art cu motive neon

Pe baza unei nuanțe neutre sau pastelate, desenează motive diverse, cum ar fi flori, animale, inimi sau stele, folosind culori neon. Acest design este vesel și îți permite să te joci cu diferite combinații de culori și forme.

Când lucrezi cu nuanțe neon, asigură-te că folosești o bază albă sau nude pe unghii înainte de a aplica culoarea neon. Acest lucru va ajuta la evidențierea culorii neon și la obținerea unui aspect intens și uniform.

Modele unghii french colorate

Modele unghii french colorate

Noul design francez de manichiura pentru unghii

Noul design francez de manichiura pentru unghii

Manichiura French clasică, cu vârfuri albe și unghii naturale, poate fi transformată într-un design modern și vesel prin adăugarea de culoare.

Iată câteva idei de modele de unghii French colorate:

French colorat monocrom

French colorat monocrom

În loc să folosești albul clasic pentru vârfurile unghiilor, alege o culoare intensă, cum ar fi roz, albastru, verde sau portocaliu. Acest design simplu, dar vizual puternic, poate fi realizat pe unghii naturale sau acoperite cu o nuanță nude sau transparentă.

French colorat multicolor

French colorat multicolor

Creează un efect curcubeu pe unghiile tale, aplicând o nuanță diferită pe vârful fiecărei unghii. Poți alege culori complementare sau contrastante și le poți aranja într-o ordine cromatică sau aleatorie.

French colorat degrade

French colorat degrade

Realizează un efect degrade pe vârfurile unghiilor, combinând două sau trei nuanțe diferite. Poți alege nuanțe din aceeași familie cromatică sau nuanțe contrastante pentru un impact vizual mai mare.

French colorat cu sclipici

French colorat cu sclipici

Adaugă strălucire manichiurii tale French colorate prin aplicarea de sclipici pe vârfurile unghiilor. Poți folosi sclipici în aceeași nuanță ca vârful unghiei sau într-o nuanță contrastantă pentru a crea un aspect interesant.

French colorat cu linii și modele

French colorat cu linii și modele

Adaugă un element grafic manichiurii tale French colorate prin desenarea de linii, puncte sau forme pe vârfurile unghiilor. Poți crea modele simple sau complexe, folosind culori diferite sau monocrome.

French colorat invers

French colorat invers

În loc să aplici culoarea pe vârfurile unghiilor, realizează manichiura French colorată invers, aplicând culoarea în zona lunulei (partea albă a unghiei, aproape de cuticulă). Acest design este modern și original, oferind un aspect neașteptat unghiilor tale.

French colorat cu forme geometrice

French colorat cu forme geometrice

Combină manichiura French colorată cu forme geometrice, cum ar fi triunghiuri, cercuri sau pătrate, aplicate pe vârfurile unghiilor. Acest design este creativ și îți permite să experimentezi cu diferite combinații de culori și forme.

Unghii cu gel modele noi pentru vara 2023

Unghii cu gel modele noi pentru vara 2023

Pentru vara 2023, modelele de unghii cu gel aduc o explozie de culoare și creativitate. Modelele în nuanțe neon, manichiura french colorată, designurile abstracte sau geometrice, și cele cu accente metalice, pietre sau cristale sunt doar câteva dintre tendințele care vor domina acest sezon.

Design flori galbene și roz

Design flori galbene și roz

Un design cu flori galbene și roz adaugă un aspect feminin și romantic unghiilor tale. Aceste culori vibrante și calde pot fi folosite în diferite combinații și modele, precum buchete, ramuri sau flori individuale, pentru a crea o manichiură atrăgătoare și potrivită pentru sezonul de vară

Modele de unghii cu nuanțe de Coral

Modele de unghii cu nuanțe de Coral

Nuanțele de coral sunt o alegere excelentă pentru unghii de vară, datorită aspectului lor proaspăt și energizant. Coralul poate fi purtat simplu sau combinat cu alte culori și modele, cum ar fi albul, auriul, sclipiciul sau designurile florale și geometrice.

Modele de Unghii Roz și Mov Migdale

Modele de Unghii Roz și Mov Migdale

Unghiile roz și mov în formă de migdale sunt o combinație de culori și formă care conferă un aspect elegant și sofisticat manichiurii tale. Aceste nuanțe pot fi folosite în designuri simple sau mai complexe, precum modele geometrice, flori sau accente de sclipici.

Modele de Unghii de migdale curcubeu

Modele de Unghii de migdale curcubeu

Unghiile de migdale curcubeu sunt o variantă îndrăzneață și veselă a designului multicolor. Această manichiură combină forma elegantă a unghiilor migdale cu un amestec de culori vii și atractive, creând un aspect unic și plin de personalitate.

Modele de Unghii acrilice roz Glam

Modele de Unghii acrilice roz Glam

Unghiile acrilice roz Glam sunt perfecte dacă îți dorești un aspect luxos și feminin. Această manichiură poate include un roz simplu, sau poate fi îmbogățită cu sclipici, cristale, pietre sau modele delicate pentru a adăuga strălucire și sofisticare.

Modele de Unghii stiletto cu model de vară

Modele de Unghii stiletto cu model de vară

Unghiile stiletto cu model de vară sunt o opțiune îndrăzneață și seducătoare dacă dorești să atragi atenția asupra mâinilor. Acest design poate include modele florale, geometrice, abstracte sau animal print, în culori vii și atractive, perfecte pentru sezonul cald.

Modele de Unghii strălucitoare

Modele de Unghii strălucitoare

Unghiile strălucitoare sunt realizate prin aplicarea de sclipici, foil, pulbere de crom sau alte materiale strălucitoare pe unghiile tale. Aceste unghii adaugă un aspect glamuros și luxos manichiurii tale, potrivit pentru evenimente speciale sau când dorești să strălucești.

Design de unghii ovale roz și albastru

Design de unghii ovale roz și albastru

Un design de unghii ovale în nuanțe de roz și albastru este o combinație atrăgătoare și sofisticată, potrivită pentru sezonul de vară.

Poți opta pentru un model simplu, folosind cele două culori în blocuri sau dungi, sau poți crea un aspect mai complex, precum modele geometrice, florale sau efecte ombre.

Această manichiură este potrivită pentru orice ocazie și aduce un aspect revigorant și proaspăt mâinilor tale.

Modele Unghii Ombre pătrate albastre și roz

Modele Unghii Ombre pătrate albastre și roz

Unghiile ombre pătrate albastre și roz sunt o combinație plină de viață și atractivă, potrivită pentru sezonul estival. Acest design poate fi creat prin aplicarea unei nuanțe de albastru care se estompează treptat în roz, creând un efect gradient armonios și plăcut.

Forma pătrată a unghiilor adaugă un aspect modern și elegant manichiurii.

Modele Unghii acrilice Ombre de la roz la alb

Modele Unghii acrilice Ombre de la roz la alb

Unghiile acrilice ombre de la roz la alb sunt un design delicat și feminin, care conferă un aspect proaspăt și luminos unghiilor tale. Acest efect ombre poate fi realizat prin aplicarea unei nuanțe de roz care se estompează treptat în alb, creând un aspect armonios și plăcut.

Modele Unghii cu accent diamant

Modele Unghii cu accent diamant

Unghiile cu accent diamant sunt un design luxos și strălucitor, potrivit dacă dorești să adaugi un aspect glamuros manichiurii. Acest design poate fi realizat prin aplicarea de cristale, pietre sau sclipici în formă de diamant pe una sau mai multe unghii, în combinație cu o culoare de bază sau un design diferit.

Nuanțe de Teal

Nuanțe de Teal

Nuanțele de teal sunt o alegere excelentă pentru unghii de vară, datorită aspectului lor proaspăt și vibrant. Tealul poate fi purtat simplu sau combinat cu alte culori și modele, precum albul, auriul, sclipiciul sau designurile florale și geometrice.

Design verde mentă și coral

Design verde mentă și coral

Un design de unghii în nuanțe de verde mentă și coral este o combinație atrăgătoare și revigorantă, perfectă pentru sezonul de vară. Aceste culori pot fi folosite în designuri simple, precum dungi, blocuri de culoare sau modele geometrice, sau în aspecte mai complexe și detaliate, cum ar fi florile sau efectele ombre.

Îngrijirea unghiilor cu gel de vară

Îngrijirea unghiilor cu gel de vară

Hidratează cuticulele și mâinile

Pentru a menține unghiile și mâinile într-o stare sănătoasă, aplică zilnic o cremă hidratantă sau un ulei pentru cuticule. Acest lucru previne uscarea și exfolierea cuticulelor și ajută la menținerea unui aspect proaspăt și strălucitor al unghiilor cu gel.

Evită produsele agresive

Deoarece unghiile cu gel pot fi sensibile la produsele chimice agresive, evită să folosești detergenți sau să intri în contact cu solvenți fără a purta mănuși de protecție.

Completează-ți look-ul cu accesorii potrivite

Completează-ți look-ul cu accesorii potrivite

Unghiile cu gel de vară pot fi o adevărată declarație de stil, așa că asigură-te că porți accesorii potrivite, cum ar fi inele sau brățări, pentru a le pune în valoare și a crea un aspect armonios.

Alegeți designul și culorile care îți plac cel mai mult și exprimă-ți stilul unic în această vară!


Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *