Unghii cu gel albe: Manichiura sofisticată și rafinată în simplitate

Unghii cu gel albe

Primăvara, acea perioadă a reînnoirii și a bucuriei, aduce cu sine o explozie de culoare și vitalitate. În acest context, unghiile cu gel albe se afirmă ca o alegere remarcabilă, oferind o manichiură sofisticată și rafinată în simplitate.

Asemenea norilor pufoși care plutesc într-un cer senin, această manichiură albă emană o eleganță pură și un farmec vesel, fiind perfectă pentru a celebra frumusețea vieții și a naturii ce renaște.

Unghiile cu gel albe sunt o alegere sofisticată și rafinată pentru orice ocazie.

Acestea pot fi realizate în diverse modele și forme, iar tendințele pentru anul 2023 sunt variate și interesante.

În acest articol, voi prezenta cele mai populare modele de unghii cu gel albe, formele de unghii la modă în acest an, precum și un tutorial pentru a obține unghii albe baby boomer.

Modele de unghii cu gel: tendințe pentru anul 2023

Modele de unghii cu gel tendințe pentru anul 2023

În anul 2023, moda unghiilor cu gel se îndreaptă spre o direcție îndrăzneață și expresivă, având tendințe variate care reflectă stilurile și personalitățile diverse ale celor ce le adoptă. Haideți să explorăm câteva dintre aceste tendințe:

Ombre și degrade

Modele de unghii Ombre și degrade

O tendință în creștere este efectul ombre sau degrade, care combină două sau mai multe culori care se estompează și se contopesc între ele. Acest efect poate fi realizat cu o gamă largă de culori, de la nuanțe pastelate până la cele mai vibrante și îndrăznețe.

Unghii cu textură și relief

Unghii cu textură și relief

În 2023, texturile și reliefurile câștigă teren, oferind unghiilor un aspect tridimensional și intrigant. Folosirea sclipiciului, a pietrelor semiprețioase sau a foilor metalice în combinație cu unghiile cu gel albe, poate crea un efect deosebit și sofisticat.

Unghii cu gel cu aplicații florale

Unghii cu gel cu aplicații florale

Îmbrățișând natura și frumusețea ei, modelele florale sunt în topul tendințelor în 2023. De la flori mici și delicate până la buchete luxuriante și vibrante, acestea pot fi pictate manual sau aplicate folosind abțibilduri speciale pentru unghii.

Unghii cu gel cu tematică cosmică

Unghii cu gel cu tematică cosmică

În anul 2023, cerul devine sursa de inspirație pentru unghiile cu gel. Culorile intense și strălucitoare, împreună cu modelele stelare și galactice, conferă un aspect cosmic și misterios, perfect pentru cele care își doresc o manichiură de-a dreptul interstelară.

Minimalism și simplitate

Modele de unghii 
 Minimalism și simplitate

În ciuda tendințelor îndrăznețe și expresive, în 2023, minimalismul continuă să aibă un loc important în lumea manichiurilor. Unghiile cu gel albe cu linii subțiri și forme geometrice simple rămân o opțiune sofisticată și rafinată pentru cele care apreciază eleganța și simplitatea.

Aceste tendințe oferă un paletar vast de posibilități pentru a personaliza unghiile cu gel în 2023, de la modele extravagante și complexe până la cele mai discrete și minimaliste.

Indiferent de stilul ales, este important să ne exprimăm creativitatea și să ne bucurăm de o manichiură care să ne reprezinte și să ne pună în valoare personalitatea.

Ce forme de unghii cu gel se poartă în 2023?

Ce forme de unghii cu gel se poarta in 2023

În 2023, formele de unghii cu gel care se poartă sunt cele cu aspect natural și clasic, cum ar fi unghiile ovale sau pătrate.

Unghiile rotunde sau în formă de migdală sunt, de asemenea, populare în acest an, iar acestea pot fi realizate cu ușurință cu ajutorul gelului.

În general, formele simple și clasice sunt cele mai populare, deoarece oferă o eleganță simplă și se potrivesc cu orice stil vestimentar sau tip de eveniment.

10+ de modele de unghii cu gel albe

10+ de modele de unghii cu gel albe
 • Model cu puncte albe – un model simplu, dar elegant, care poate fi realizat prin aplicarea de puncte albe pe unghie cu ajutorul unei pensule sau a unui bețișor de lemn.
 • Model cu dungi – un model clasic, care poate fi realizat prin aplicarea de benzi de nail art pe unghie și vopsirea acestora în alb.
 • Model cu flori – un model romantic și feminin, care poate fi realizat prin aplicarea de flori albe pe unghie.
 • Model cu franjuri – un model abstract și modern, care poate fi realizat prin aplicarea de franjuri albi pe unghie.
 • Model cu steluțe – un model amuzant și jucaus, care poate fi realizat prin aplicarea de steluțe albe pe unghie.
 • Model cu linii geometrice – un model abstract și modern, care poate fi realizat prin aplicarea de linii geometrice albe pe unghie într-un mod creativ și personalizat.
 • Model cu dungi orizontale – un model clasic și simplu, care poate fi realizat prin aplicarea de benzi de nail art orizontale pe unghie și vopsirea acestora în alb.
 • Model cu unghii cu aspect de marmură – un model sofisticat și modern, care poate fi realizat prin aplicarea de pete de alb pe unghie și amestecarea acestora cu alte culori pentru a crea un aspect de marmură.
 • Model cu unghii cu efect de fulg de zăpadă – un model potrivit pentru sezonul rece, care poate fi realizat prin aplicarea de fulgi de zăpadă albi pe unghie.
 • Model cu ombre alb – un model popular și simplu, care poate fi realizat prin aplicarea de gel alb pe unghie într-un gradient ușor, pentru un efect de ombre subtil.
 • Model cu unghii cu sclipici alb – un model strălucitor și jucăuș, care poate fi realizat prin aplicarea de sclipici alb pe unghie.
 • Model cu unghii cu aspect de zăpadă cristalizată – un model interesant și sofisticat, care poate fi realizat prin aplicarea de cristale albe pe unghie.

Modele unghii albe simple

Modele unghii albe simple

Unghia albă simplă este o alegere excelentă pentru orice ocazie și poate fi purtată în mai multe moduri diferite. De exemplu, unghia poate fi vopsită într-o singură culoare de alb, cu o textură netedă și simplă.

Alternativ, unghia poate fi accentuată cu un model subtil, cum ar fi linii sau puncte albe, pentru un aspect sofisticat.

O altă opțiune este de a combina unghiile albe cu alte culori într-un mod subtil și elegant. De exemplu, unghia poate fi vopsită într-un gradient de la alb la o altă culoare, sau pot fi utilizate două culori diferite pentru un aspect mai interesant.

Modele unghii cu gel albe îmbrățișează simplitatea și eleganța într-un spectacol delicat, asemenea unei brize de vară ce aduce cu sine tendințe care să satisfacă orice gust.

Privind fotografiile ce ilustrează aceste manichiuri impecabile, vei descoperi că poti alege între unghiile scurte sau lungi, adaptându-le perfect stilului și preferințelor tale.

O manichiura French clasică, cu o bază nude și vârful alb, oferă o notă de rafinament ce poate fi îmbogățită prin combinarea cu alte nuanțe, precum roșu sau chiar albastru, pentru a adăuga un plus de culoare și dinamism.

Indiferent de manichiura pe care o alegi, poti combina cu ușurință aceste modele cu gel albe pentru a crea un look care să se integreze armonios în tendințele verii. Lasă-te inspirată de aceste propuneri și savurează eleganța unei manichiuri atemporale ce va atrage privirile celor din jur, în timp ce îți pui în valoare personalitatea și rafinamentul.

Provocare: Unghii albe baby boomer

Unghii albe baby boomer

Cum le poți obține și de ce ai nevoie?

Unghia albă baby boomer este o alegere populară și sofisticată pentru orice ocazie. Pentru a obține acest aspect, ai nevoie de următoarele materiale:

Unghii albe baby boomer
 • Ojă de bază
 • Ojă albă
 • Ojă roz prăfuit
 • Unghii cu gel transparent
 • Lampa UV

Pentru a realiza această manichiura impecabila, urmează acești pași:

 • Aplică ojă de bază pe unghii și usucă-le sub lampa UV.
 • Aplică un strat de ojă albă pe vârful unghiei și usucă-l sub lampa UV.
 • Aplică un strat subțire de ojă roz prăfuit pe partea inferioară a unghiei și amestecă-l în sus către partea albă.
 • Aplică un strat de unghii cu gel transparent și usucă-le sub lampa UV.
 • Repetă acest proces pentru fiecare unghie și apoi finalizează cu un strat de ojă transparentă pentru a proteja și a sigila manichiura.

5 idei de manichiuri mixte cu unghii cu gel albe

5 idei de manichiuri mixte cu unghii cu gel albe
 • Unghii cu gel albe și accente aurii: mai întâi, faci o manichiură cu gel alb pe toate unghiile, apoi adaugă accente aurii pe una sau două unghii de la fiecare mână. Poți alege să aplici glitter auriu, linii subțiri sau modele geometrice cu ajutorul unei pensule sau a unor autocolante.
 • Unghii cu gel albe și ombre: Realizează o manichiură cu gel alb pe toate unghiile, iar pe una sau două unghii de la fiecare mână, aplică o tehnică ombre folosind o culoare complementară sau una din aceeași paletă cromatică. De exemplu, poți alege un degrade de gri sau de roz pal.
 • Unghii cu gel albe și efect de marmură: mai întâi, trebuie să faci unghiile cu gel alb, iar pe una sau două unghii de la fiecare mână, creează un efect de marmură folosind o combinație de alb, negru și gri. Acest design este elegant și modern, potrivit pentru orice ocazie.
 • Unghii cu gel albe și flori: Pe baza unghiilor cu gel albe, aplică modele florale pe una sau două unghii de la fiecare mână. Poți folosi culori pastelate pentru a crea un aspect primăvăratic și feminin sau culori mai puternice pentru un efect de contrast.
 • Unghii cu gel albe și sclipici: același procedeu – faci o manichiură cu gel alb pe toate unghiile, iar pe una sau două unghii de la fiecare mână, aplică un strat subțire de sclipici într-o culoare contrastantă sau complementară. Poți opta pentru sclipici auriu, argintiu, holografic sau într-o culoare specifică anumitor evenimente sau sărbători.

Unghiile cu gel albe reprezintă un tribut adus simplității și eleganței, un amestec armonios între rafinament și veselie, perfect pentru a însoți orice ținută în acest sezon plin de culoare și energie.

Alegând această manichiură, vei aduce un omagiu purității și luminozității primăverii, asigurându-te că frumusețea naturală va înflori cu grație și stil.

Îmbrățișează cu încredere această tendință clasică, care nu numai că va rămâne mereu în voga, dar care îți va aduce și un strop de bucurie în fiecare zi.

Sper că ți-a plăcut articolul și că ți-a fost de ajutor! Dacă ai întrebări sau vrei să împărtășești experiențele tale, lasă-mi un comentariu mai jos. Și, bineînțeles, nu uita să ne urmărești pentru a fi la curent cu cele mai noi articole și sfaturi din domeniu. Ne vedem curând! 🙂

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente despre Unghii cu gel albe

1. Cât de des ar trebui să îmi fac unghiile cu gel albe?

 • Ar trebui să îți faci unghiile cu gel albe la fiecare 2-3 săptămâni, în funcție de ritmul de creștere al unghiilor tale.

2. Pot să îmi fac singură unghiile cu gel acasă?

 • Da, poți să îți faci singură unghiile cu gel acasă, dar va fi nevoie de o investiție inițială în echipamentele necesare și va trebui să înveți tehnica potrivită pentru a obține rezultatele dorite. Eventual, vei avea nevoie și de ceva foto cu modele.

3. Unghiile cu gel albe se potrivesc cu orice ținută?

 • Da, unghiile cu gel albe sunt versatile și se potrivesc cu orice stil vestimentar sau tip de eveniment.

4. Sunt unghiile cu gel albe mai scumpe decât cele obișnuite?

 • Da, prețurile pentru unghiile cu gel albe sunt, în general, mai ridicate decât pentru o manichiură obișnuită, dar acesta este de obicei un rezultat al costului mai mare al materialelor și al timpului necesar pentru a aplica gelul.

5. Cât durează să îmi fac unghiile cu gel albe?

 • Durata pentru a-ți face unghiile cu gel albe poate varia, dar, în general, manichiura poate dura între 1 și 2 ore, în funcție de complexitatea modelului și a formei alese.

Top 5 accesorii pentru unghii cu gel albe

1. Lampa UV/LED

Lampa UVLED
 • Acest dispozitiv este esențial pentru a polimeriza gelul de unghii. O lampă de calitate va asigura o uscare rapidă și uniformă a gelului, menținând astfel unghiile albe și strălucitoare.

2. Pila de unghii

Pila de unghii
 • Alege o pilă de unghii cu granulație fină pentru a îndrepta și a da formă unghiilor cu gel albe. Pila corectă te va ajuta să obții un aspect curat și profesional al unghiilor.

3. Gel de bază și gel de construcție

Gel de bază
 • Alege un gel de bază și un gel de construcție de calitate pentru a asigura o aderență excelentă a gelului pe unghie și o structură rezistentă. Aceasta va contribui la menținerea aspectului impecabil al unghiilor albe.

4. Gel de finisare

Gel de finisare
 • Folosește un gel de finisare pentru a proteja și a conferi strălucire unghiilor cu gel albe. Acesta va asigura și o durabilitate crescută a manichiurii.

5. Îngrijirea cuticulelor

Îngrijirea cuticulelor
 • Folosește un ulei sau o cremă specială pentru cuticule, pentru a menține sănătatea și aspectul plăcut al zonei înconjurătoare unghiilor. Cuticulele sănătoase vor prelungi durata de viață a manichiurii cu gel albe.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *