Cum Să Creezi Unghii Cu Gel Uimitoare

Unghii cu gel

Unghiile cu gel sunt o modalitate excelentă de a vă face unghiile să arate elegante și la modă. Acestea au durabilitatea acrilicelor, dar oferă un aspect și o senzație mai naturală. Cu doar câțiva pași simpli, puteți crea cu ușurință unghii cu gel uimitoare în confortul propriei case. În această postare pe blog, vom analiza elementele de bază despre cum să creezi unghii cu gel uimitoare care vor dura.

Pregătește-ți unghiile

 unghii cu gel uimitoare

Înainte de a începe să creați unghii frumoase cu gel, trebuie să parcurgeți câțiva pași pentru a vă asigura că veți obține cele mai bune rezultate. Primul pas este pregătirea unghiilor, care este o parte necesară a oricărei manichiuri reușite.

Începeți prin a vă spăla mâinile și unghiile cu apă caldă și un săpun blând, asigurându-vă că îndepărtați toată murdăria, uleiul și reziduurile de loțiune. Apoi, modelați-vă și lustruiți-vă unghiile astfel încât să fie uniforme și netede. Folosiți o pilă de unghii pentru a vă modela unghiile și un tampon pentru a șterge ușor ridurile, protuberanțele și decolorarea.

După modelare și lustruire, împingeți cuticulele înapoi folosind un împingător de cuticule sau un băț portocaliu. Dacă este necesar, tăiați excesul de cuticule cu o foarfecă mică de unghii. După ce ați terminat de pregătit, folosiți un șervețel de unghii fără scame sau un tampon de bumbac îmbibat în alcool pentru a curăța suprafața unghiei înainte de a începe procesul de aplicare.

Alegeți culoarea dvs.

Alege culoare de gel de unghii

Atunci când vine vorba de crearea unghiilor cu gel perfecte, alegerea culorii potrivite este esențială. Cu atât de multe opțiuni existente, poate fi greu să te decizi care este cea mai bună pentru tine. Nu vă grăbiți și luați în considerare diferitele nuanțe care se vor potrivi cel mai bine cu tonul pielii și stilul dvs. Fie că sunteți în căutarea unui aspect subtil și clasic sau a ceva mai îndrăzneț și vibrant, există o opțiune pentru toată lumea.

Faceți câteva mostre pe o unghie de test pentru a vă ajuta să restrângeți cea mai bună culoare pentru dumneavoastră. Gândește-te la ocazie și la anotimp și asigură-te că folosești culori care îți vor completa garderoba. Nu uitați să aveți la îndemână o sticlă de odorizant în cazul în care trebuie să o luați de la capăt.

Aplicați stratul de bază

Aplicați stratul de bază

Când vine vorba de aplicarea stratului de bază al unghiilor cu gel, este important să nu te grăbești. Începeți prin a vă tăia și a vă modela unghiile la forma dorită. Apoi, lustruiți ușor suprafața unghiilor folosind un tampon. Acest lucru va ajuta gelul să adere la unghiile tale și se va asigura că lacul tău de unghii durează mai mult.

Odată ce unghiile sunt pregătite, folosiți un tampon de bumbac fără scame sau o pensulă pentru a aplica un strat subțire de strat de bază pe fiecare unghie. Uscați stratul de bază timp de 30-60 de secunde în lampa UV, apoi verificați dacă mai există neuniformități sau pete. Dacă este necesar, aplicați un al doilea strat de strat de bază și polimerizați pentru încă 30-60 de secunde. Astfel, vă veți asigura că unghiile sunt complet sigilate și pregătite pentru următorul pas.

Adăugați culoarea

Adăugați culoarea_unghii cu gel

Acum că ți-ai pregătit și ai aplicat stratul de bază, este timpul să începi să fii creativă cu unghiile tale cu gel! Alege culoarea pe care o dorești – fie că este îndrăzneață și strălucitoare, fie subtilă și neutră. Folosind o pensulă subțire, aplicați culoarea pe fiecare unghie în mișcări uniforme.

Adăugați culoarea_Unghii cu gel_2

Asigură-te că acoperi întreaga unghie, începând de la cuticule și terminând chiar după capătul patului unghiei. Dacă faci mai multe culori, lasă oja să se usuce înainte de a începe cu următoarea. Aveți răbdare cu acest pas – este important să vă asigurați că culoarea este uniformă și bine aplicată. După ce ați terminat, este timpul să vă uscați unghiile.

Aplicați stratul superior

Aplicați stratul superior_unghii cu gel

Este timpul să adăugați un strat de lac de top pentru unghiile dvs. uimitoare cu gel! Acesta este un pas foarte important pentru a te asigura că manichiura ta durează și arată fabulos. Pentru a aplica top coat-ul, începe prin a te asigura că toate straturile anterioare sunt complet uscate. Dacă folosești o ojă cu gel, asigură-te că ai polimerizat stratul de culoare în lampa UV sau LED înainte de a începe.

După ce unghiile sunt uscate, alege un top coat pe placul tău. Poți opta pentru un aspect lucios sau pentru un finisaj mai mat, dacă preferi. Aplicați top coat-ul peste unghii cu o pensulă, asigurându-vă că acoperiți întreaga unghie și că sigilați marginile. După ce ai făcut asta, mai polimerizează-ți încă o dată unghiile în lampa UV sau LED. Odată ce top coat-ul s-a terminat de polimerizat, unghiile tale superbe cu gel sunt gata!

Usucă-ți unghiile

Usucă-ți unghiile_unghii cu gel

Ultimul pas pentru a crea unghiile tale uimitoare cu gel este polimerizarea acestora. Acest proces asigură faptul că lacul de unghii nu se va ciobi sau se va estompa. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o lampă UV sau de o lampă LED – ambele sunt concepute special pentru întărirea lacurilor de unghii cu gel. Așezați mâna sub lampă și lăsați unghiile să fie expuse la lumină pentru timpul sugerat de producătorul lămpii – de obicei, între 30 de secunde și 2 minute. După ce ați finalizat procesul, veți avea unghii perfecte care vor rezista până la două săptămâni!

Concluzie

Este atât de emoționant să vezi rezultatul final al muncii tale – unghii cu gel superbe și strălucitoare de care poți fi mândră! Este posibil să fi fost puțin ezitantă la început, dar cu practică și răbdare, acum poți crea singură unghii cu gel uimitoare.

Profitați de această încredere nou descoperită pentru a explora tot felul de combinații de culori și modele pentru unghiile cu gel. Nu uitați să vă răsfățați cu o manichiură-pedichiură din când în când și să vă acordați o pauză.

Și dacă ești în căutare de mai multă inspirație, vizitează site-ul nostru pentru mai multe modele de unghii minunate. Mult noroc și pictură fericită!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *